18:12 wordt 18:14 wordt 18:42 wordt 18:57 wordt 19:12 wordt andere trein


Na de paniek om de veldbrand waardoor de trein naar Düsseldorf eerst niet, maar dan toch weer wel (zij het met een omweg) naar Düsseldorf gaat, zijn we daar uiteraard te laat voor de beoogde aansluiting richting Arnhem. Die gaat om 18:12 uur volgens de DB Navigator app en dat klopt met de borden op het station. Genoeg tijd om even wat te eten.

We zijn op tijd terug voor de trein naar Arnhem. Sterker nog, we hebben twee minuten extra: hij staat nu gepland voor 18:14 uur. Dat blijkt even later 18:42 uur te worden, een halfuur later dan oorspronkelijk, waardoor we in Zwolle een trein later zullen moeten nemen, wat al met al een uur vertraging oplevert. Even later wordt 18:42 uur 18:57 uur op de borden . Maar ach, we hadden dat uur vertraging in Zwolle al emotioneel verwerkt, en dit kwartier verandert daar toch niets meer aan. Geheel in lijn met hoe de rest van onze reis is verlopen kwam daar vanzelfsprekend nog een kwartiertje bij. F*ck!

Kortom, terug in de flexmodus en even rustig nadenken. We besluiten naar Leer te reizen, waar we dan om 22:51 uur zouden kunnen zijn. Van daaruit bekijken we hoe we thuis kunnen komen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Sporen wij of toch niet? De conclusies.

Opgesplitst

Ein Feld brennt